Chirurgie Plastica

Dimensiunile ideale ale urechilor, nasului și buzelor în teoria înfrumusețării faciale

Dimensiunile ideale ale urechilor, nasului și buzelor în teoria înfrumusețării faciale

Întrebările importante care se adresează sunt urmatoarele. Sunt nasul, urechile si buzele simetrice ? Care sunt dimensiunile ideale ale urechilor, nasului și buzelor în teoria înfrumusețării faciale?

Rezultate

În acest studiu a fost efectuat un  sondaj pe 419 respondenți care au evaluat 43 de imagini ajustate digital. S-au folosit și desene de linii ale fețelor iar poziția ideală a urechilor a fost găsită pentru a susține geometria elementelor faciale.

Estetica ideală a buzelor, nasului și ochilor se bazează pe lățimea irisului, deschiderea pe orizontală a ochiului și distanța totală dintre ochi.

Ce înseamnă toate aceste lucruri?

Formele faciale par a fi în mod ideal legate între ele prin 3 linii oblice. Dimensiunea și poziționarea par a fi definite progresiv de lățimea irisului, deschiderea orizontală a ochiului și distanța totală între ochi.

Importanță

O teorie asupra frumuseții faciale ar putea permite clinicienilor să obțină rezultate mai bune.

Obiective

Obiectivul principal a fost acela prin care sa poatp fi găsită poziția verticală ideală a urechilor, lungimea totală a buzelor, distanța dintre iriși și punctul de plecare pentru radixul nazal.

Proiectare, setare și participanți

În cadrul acestui sondaj s-au folosit11 seturi din 43 de imagini total ajustate in mediul digital (DAP). Desenele cu linii ale fețelor reale au fost clasificate pe baza atractivității de către 419 clienți la o clinică de chirurgie plastică facială. Datele au fost colectate în perioada 13 iulie – 29 august 2015 și au fost analizate în perioada 17 septembrie 2015 – 21 martie 2016.

Rezultate principale și măsurare

Șase grupuri de desene liniare și 5 grupuri de DAP-uri ale unei persoane reale au fost folosite pentru a testa poziția ideală a urechilor pentru a determina dacă fața este organizată în relații oblice și paralele. lungimea este asociată cu multipli ai lățimii irisului (IW) și pentru a determina începutul radixului nazal și asocierea acestuia cu marja superioară a irisului și distanța dintre iriși.

Rezultate

Din cei 419 respondenți la sondaj, lungimea totală a buzelor preferată a fost de 4,0 IW în DAP și de 5,0 IW în desenele de linie. Pentru lungimea buzelor, 2,0 și 3,0 IW au fost considerate cele mai bune. Începutul ideal al radixului nazal a fost tangențial cu marja superioară a irisului. S-a preferat distanța de 5,5 IW de la iris la iris și 3,0 IW de la nivelul orizontal al irisului până la vârful nazal.

Concluzii și relevanță

Fața poate fi organizată în mod ideal în 3 structuri oblice paralele. Deschiderea orizontală a IW, apoi distanța iris până la iris poate determina cel mai bine dimensiunea și forma obiectelor progresiv mai mari ale feței. Poziția absolută a ochiului a fost considerată importantă de către participanți la poziționarea ideală a altor elemente faciale.

Comments (1)

  1. […] Dimensiunile ideale ale urechilor, nasului și buzelor în teoria înfrumusețării f… February 3, 2019 […]

Comment here

error

Abonează-te pentru a afla noutăți medicale!

Follow by Email200m
Facebook20m
Facebook
Pinterest2b
Instagram50m